Ben jij er weer klaar voor?!  

Het zonnetje begint langzaam weer wat tevoorschijn te komen en de dagen worden langer. Tijd om van start te gaan met het nieuwe fierljepseizoen! In de week van 8 april beginnen de trainingen weer. De trainingstijden zijn aangepast ten aanzien van vorig seizoen.  

Omdat we geen garantie hebben dat de zon altijd schijnt, vragen we je om rekening te houden met de weersomstandigheden en kleding mee te nemen die vies mag worden. 

We kijken uit naar weer een gezellig en sportief seizoen samen met jullie. Heb je trouwens nog vriendjes of vriendinnetjes die benieuwd zijn naar het fierljeppen? Neem ze vooral mee voor een proeftraining!  

Tot maandag 8 april. 


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.