Rabobank Clubkas Campagne

De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne is begonnen! Rabobank Drachten Friesland Oost steunt op deze manier de verenigingen en stichtingen in de regio. Met de Rabobank Clubkas Campagne laten we een aanzienlijk deel van de winst terugvloeien in de maatschappij. De leden van de bank bepalen hoe het bedrag wordt verdeeld in onze regio. Dit levert clubs extra geld op om hun doelen te realiseren. Doelen waarvan de clubs, hun leden en de hele lokale samenleving profiteren!

Als lid van Rabobank Drachten Friesland Oost krijgt u van ons vijf stemmen. Die brengt u uit op uw favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in enkele stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat u kunt verwachten en welke stappen u moet uitvoeren.

Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld.

Breng hier je stem uit


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.