2e klas wedstrijd Buitenpost 27-7-2017

Donderdagavond was de Fierljepwedstrijd van de tweede klas bij de Ljeppersklub in Buitenpost. Uitgezonderd een kwartiertje regen, waardoor de wedstrijd even een poosje stilgelegd moest worden,  was het een hele mooie zomeravond.

Er werd door 6 verschillende groepen gestreden om de eerste prijs. Menigeen moest het met een nat pak doen, maar men mocht in totaal drie keer springen, dus was er meestal wel een goede sprong bij.

De eerste prijswinnaars waren Lisse van der Knaap bij de 2e klasse famkes, Tessa Kramer bij de fruolju 2e klasse, Peter Faber bij de Jongens B, Bouwe Westert bij de jongens A, Freerk van der Werf bij de junioren en Hugo Bosgraaf bij de senioren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.