Documentaire over carrière Bart Helmholt 25 juni op TV

Programmamaker Frearik Weima maakt een documentaire over de carrière van Bart Helmholt.
In de documentaire “Ik wol alles winne” volgt de programmamaker Bart vanaf zijn jeugd tot zijn
afscheid in 2016 in Burgum.

As zondag vanaf 17.00 uur op Omrop fryslan, zaterdag op NPO 2 en zondag herhaling op NPO 3! Fryslan DOK.

''Koest my net mear útdage, dan my foar in wedstriid net aardich te finen. As ik yn de wedstriidmodus sit haw ik it leafst allinne mar fijanden om my hinne. Dan spring ik it bêst.'' – Bart HelmholtFryslân DOK – Ik wol alles winne; http://www.omropfryslan.nl/utstjoering/fryslan-dok-fan-25-juny-2017-1700

Posted by Omrop Fryslân on Mittwoch, 21. Juni 2017

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.