Begin Seizoen 2023

Op donderdag 29 december zijn we gestart met de wintertraining na eerst een blokje krachttraining waren we warm genoeg om een ‘oudjaarsduik’ te trotseren. Vervolgens konden de ljeppers zich opwarmen bij de vuurton onder het genot van warme chocolademelk en een oliebol.
9 februari zijn we echt losgegaan met de voorbereiding op het fierljepseizoen 2023 met alle wedstrijdljeppers van de 3e, 2e en 1ste klas. Deze trainingen zijn afwisselend met kracht en looptraining en dit alles vindt plaats bij onze ljeppersklup. Weer of geen weer het gaat gewoon door.
Aankomend weekend komt het uur erbij en gaan we vanaf maandag 27 maart starten met alle trainingen, zie hiervoor het kopje trainingen. Er zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd, dit betekent voor de jeugd t/ m 12 jaar dat de training op vrijdagmiddag komt te vervallen.
Als je nog nooit geljept hebt en je wil dit een keer proberen, kom gerust langs op de trainingsavonden en meld je dan bij een trainer, je kan 3 weken gratis meetrainen.
Voor vragen of opmerkingen horen we graag van jullie.
Het bestuur en trainers van ljeppersklup Burgum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.