18 september a.s. vindt het Nederlands Kampioenschap Fierljeppen in Burgum plaats

Beste Fierljep- en Polsstokverspringfamilies,

Op zaterdag, 18 september a.s. vindt het Nederlands Kampioenschap Fierljeppen plaats op onze accommodatie ‘De Jint“ te Burgum.

Deze wedstrijd is elk jaar een hoogtepunt op de fierljep-kalender. In overleg met de veiligheidsfunctionaris van de gemeente Tytsjerksteradiel heeft het bestuur van de Ljeppersklup Burgum besloten om deze wedstrijd te laten plaatsvinden via “Testen voor toegang.“ Dit betekent dat de deelnemers, vrijwilligers en bezoekers moeten beschikken over een QR-code van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een testbewijs (binnen 24 uur en uiterlijk 2 uur voor aanvang).U moet daarnaast beschikken over een legitimatiebewijs. Op deze manier mogen wij 2/3 van ons terrein beschikbaar stellen en kunnen wij het maximum van 750 bezoekers ontvangen. De deelnemers en coaches maken gebruik van een eigen toegang tot het terrein en zijn vanaf 12.30 uur welkom.

De supporters en genodigden ontvangen wij graag vanaf 13.15 uur. De opening en voorstellen van de deelnemers begint om 13.45 uur. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Wilt u zich zo spoedig mogelijk maar voor 11 september via >> aanmeld link NK Burgum 2021
aanmelden? Na 11 september plaatsen wij deze uitnodiging op social media om het overige publiek de gelegenheid te bieden zich aan te melden tot het maximum van 750.

Wij zien u graag op zaterdag 18 september

Met sportieve groet,

Het bestuur van de Ljeppersklup Burgum

 


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.