FLB Nieuws

Frysk Ljeppers Boun It plak foar it fierljeppen

 • Taakomschrijving Wedstrijd Begeleider Jeugd
  by Yldau Reitsma on 12 mei 2023 at 11:37

  Het bericht Taakomschrijving Wedstrijd Begeleider Jeugd verscheen eerst op Frysk Ljeppers Boun.

 • Keuringsformulier schansen
  by Yldau Reitsma on 18 april 2023 at 07:35

  Het bericht Keuringsformulier schansen verscheen eerst op Frysk Ljeppers Boun.

 • Foto- en videografie Richtlijnen
  by Yldau Reitsma on 17 april 2023 at 11:33

  1. RICHTLIJNEN FOTO- EN VIDEOGRAFIE FLB 1.1 Wenselijke richtlijnen Wenselijk is dat foto- en/of videografen zich aan de volgende richtlijnen rondom de schansen houden*: *Mocht het nodig zijn voor de veiligheid dan kan de TC een foto- en/of videograaf hierop wijzen 1.2 Eigen Risico en AVG verklaringAlle ljeppers hebben het formulier “Eigen Risico formulier en Het bericht Foto- en videografie Richtlijnen verscheen eerst op Frysk Ljeppers Boun.

 • Werkwijze aan en afmelden wedstrijden
  by Yldau Reitsma on 17 april 2023 at 11:25

  Voor deelname aan de wedstrijden moet je je aan- of afmelden via een persoonlijke link. Deze ontvang je in een aparte e-mail. Als je op je persoonlijke link klikt, krijg je een lijstje met alle wedstrijden waaraan je dit seizoen kan deelnemen.  Als je de link opent staan alle klassementswedstrijden aangevinkt (bij 1e klasse ook Het bericht Werkwijze aan en afmelden wedstrijden verscheen eerst op Frysk Ljeppers Boun.

 • Instructie looproute uit het zandbed voor fierljeppers en harkers
  by Yldau Reitsma on 17 april 2023 at 11:19

  Om de landingsplaats, het zandbed, voor fierljeppers zo goed en veilig mogelijk te houden is deze instructie gemaakt. Hierin staat weergegeven welke route de ljepper volgt na een sprong.  1. De fierljepper landt willekeurig ergens in het zandbed.  2. De fierljepper verlaat het zandbed: a. De ljepper verlaat het zandbed via de grijze sectorlijnen en volgt de zwarte pijlen. b. Ljeppers Het bericht Instructie looproute uit het zandbed voor fierljeppers en harkers verscheen eerst op Frysk Ljeppers Boun.