FLB Nieuws

Fierljeppen.frl Frysk Ljeppers Boun

 • Fierljepkleding krijgt nieuwe bestemming
  by @min on 27 oktober 2020 at 19:53

  Op maandag 26 oktober zijn via SPEEDCARGO te Leeuwarden acht grote dozen met ‘oude’ fierljepkleding van onze voormalige hoofdsponsor ROC Friese Poort verzonden naar de haven in Antwerpen. Deze kleding was overbodig geworden sinds de komst van de nieuwe hoofdsponsors Bouwgroep Dijkstra- Draisma, Rabobank en FB Oranjewoud. Het bericht Fierljepkleding krijgt nieuwe bestemming verscheen eerst op Fierljeppen.frl.

 • Galama was een paar minuten nationaal fierljepkampioen
  by @min on 21 september 2020 at 20:29

  Een paar minuten waande Ysbrand Galama zich met een afstand van 21.09 meter Nederlands kampioen. Totdat titelverdediger Rian Baas hem in de voorlaatste sprong met één centimeter verschil van zijn primeur beroofde. Het bericht Galama was een paar minuten nationaal fierljepkampioen verscheen eerst op Fierljeppen.frl.

 • Nationale fierljeptitel gaat naar Holland
  by @min on 21 september 2020 at 18:38

  BURGUM - Zaterdagmiddag werd in Burgum, op het fierljepschansencomplex achter het gemeentehuis het nationale kampioenschap fierljeppen gehouden. Later dan gebruikelijk, maar dat had alles te maken met dat vermaledijde virus. Het bericht Nationale fierljeptitel gaat naar Holland verscheen eerst op Fierljeppen.frl.

 • Ysbrand Galama komt één centimeter tekort voor Nederlandse fierljeptitel
  by @min on 21 september 2020 at 18:18

  Rian Baas uit Utrecht heeft zaterdagmiddag het NK Fierljeppen in Burgum gewonnen. In de finale kwam hij tot een afstand van 21.10 meter. Ysbrand Galama uit Hindeloopen kwam één centimeter tekort voor de titel. Hij sprong 21.09 meter. De derde prijs was voor Jaco de Groot uit Kamerik. Bij de vrouwen pakte Sigrid Bokma uit Hindeloopen de Nederlandse titel met een sprong van 17.08 meter. Het bericht Ysbrand Galama komt één centimeter tekort voor Nederlandse fierljeptitel verscheen eerst op Fierljeppen.frl.

 • NK Fierljeppen 2020 Burgum
  by @min on 17 september 2020 at 19:50

  Op zaterdag, 19 september a.s. vindt het Nederlands Kampioenschap Fierljeppen plaats op onze accommodatie ‘De Jint” te Burgum. Het bericht NK Fierljeppen 2020 Burgum verscheen eerst op Fierljeppen.frl.