FLB Nieuws

Frysk Ljeppers Boun It plak foar ut fierljeppen

 • NFB Protocol Nederlands Kampioenschap Jeugd
  by Yldau Reitsma on 14 december 2022 at 08:50

  Bekijk het NFB Protocol Nederlands Kampioenschap Jeugd in dit bericht. Het bericht NFB Protocol Nederlands Kampioenschap Jeugd verscheen eerst op Frysk Ljeppers Boun.

 • Trainerscursus
  by Yldau Reitsma on 14 december 2022 at 08:48

  De FLB vindt het belangrijk dat er goed opgeleide en gecertificeerde trainers zijn die onze sporters begeleiden.In 2020 worden een aantal aantal opleidingen/ cursussen aangeboden. Kijk goed welke cursus je zou willen doen en of je op de data beschikbaar bent.Dit kan via de website van de Nederlandse Fierljepbond. Het bericht Trainerscursus verscheen eerst op Frysk Ljeppers Boun.

 • Jeugd Formulier Vaststelling Variabelen
  by Yldau Reitsma on 14 december 2022 at 08:22

  Bekijk het Jeugd Formulier Vaststelling Variabelen op de Nederlandse Fierljepbond website om de laatste versie te zien. Of bekijk het formulier in dit bericht. Het bericht Jeugd Formulier Vaststelling Variabelen verscheen eerst op Frysk Ljeppers Boun.

 • NFB Jeugdwedstrijdreglement
  by Yldau Reitsma on 14 december 2022 at 08:20

  Bekijk het NFB Jeugd Wedstrijdreglement op de Nederlandse Fierljepbond website om de laatste versie te zien. Of bekijk het reglement in dit bericht. Het bericht NFB Jeugdwedstrijdreglement verscheen eerst op Frysk Ljeppers Boun.

 • Formulier Vaststelling Variabelen
  by Yldau Reitsma on 14 december 2022 at 08:18

  Bekijk het Formulier Vaststelling Variabelen op de Nederlandse Fierljepbond website om de laatste versie te zien. Of bekijk het formulier in dit bericht. Het bericht Formulier Vaststelling Variabelen verscheen eerst op Frysk Ljeppers Boun.