De Bêste Ljepper fan de Wâlden

Op zaterdag 27 mei 2017 organiseert Ljeppersklup Burgum “De Bêste Ljepper fan de Wâlden” . Een wedstrijd waar op basis van knock-out wordt bepaald wie zich de beste Fierljepper in de Fryske Wâlden mag noemen.  De wedstrijd zal om 14.00 uur beginnen. Zit jij bij de beste ljeppers in jouw categorie, dan kwalificeer je je automatisch voor de volgende ronde. Denk jij deze fysieke  en mentale uitdaging aan te kunnen, of lijkt het je gewoon leuk om de prachtige Fierljepsport eens te proberen, meld je dan nu direct aan!

Na afloop is er live muziek!

Als je, je aanmeld vóór 5 mei dan ontvang je 3 gratis trainingen op woensdag 10,17 en 24 mei om 19.00 uur op de Fierljepaccomodatie te Burgum (achter het gemeentehuis). Deze trainingen zullen worden gegeven door niemand minder dan Nederlands recordhouder, meervoudig Fries en Nederlands Kampioen, Bart Helmholt!

Een Fierljepper maakt zijn sprongen  in korte broek en T-shirt. Houd er wel  rekening mee dat natsprongen  ook tot de mogelijkheden behoren. Neem daarom meerdere setjes kleding en handdoeken mee!

De kosten voor deelname aan het evenement bedragen €15,- (Inclusief T-shirt ). Dit bedrag ontvangen wij graag contant bij de training of voorafgaande aan de wedstrijd.

Mocht u nog vragen hebben dan mag u deze sturen naar:

thomashelmholt@hotmail.com

Je kunt je inschrijven door onderstaand formulier in te vullen en te versturen :